opc_loader

Zippo met vingerafdruk klavertje vier

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
84,95

Graveermogelijkheden:

Afdruk:

Model Zippo:

Beschrijving

Zippo aansteker met vingerafdruk van uw dierbare in de vorm van een klavertje vier. De vingerafdruk wordt op hoge kwaliteit met een laser in de voorzijde van de Zippo gegraveerd. De afdruk wordt uitvergroot en in de vorm van een klavertje vier gesneden. Op het klepje kunt u een eigen tekst laten graveren, dit heeft een meerprijs van €5,00. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. Klik hier om een lettertype uit te kiezen.

U kunt de afdruk op de volgende manieren aanleveren:

- uploaden tijdens het plaatsen van uw bestelling. Indien u de afdruk digitaal beschikbaar heeft of in kunt scannen, dan kunt u in het bestelproces de afdruk uploaden. Bij het inscannen van de vingerafdruk adviseren wij u een minimale beeldkwaliteit van 600 dpi te gebruiken.

- de afdruk per post toesturen. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons de instructies om de afdruk per post aan te leveren. Wij kunnen overweg met alle afdrukken zoals inkt, was, rubber etc.

- u besteld een afdrukset mee. Wij sturen u per post de afdrukset met duidelijke instructies om de afdruk te maken. De afdruk kunt u vervolgens inscannen en mailen of per post opsturen.

U heeft de keuze uit de volgende Zippo modellen:

Zippo aansteker keuze

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Gastenboek
Sam 
Ik wilde jullie even bij deze bedanken voor...
Elly 
Dank u wel voor snelle handeling. En de...
Anneke 
De fotolijst met tekst gravure is binnen!...
Laatst bekeken items