opc_loader

Maatwerk borden

Op het gebied van signalisatie kunnen wij u diverse maatwerk mogelijkheden bieden. Alle gewenste afmetingen zijn mogelijk tot een A3 formaat (40x30cm). Neem voor een vrijblijvend voorstel of advies gerust contact op met onze klantenservice.

Diverse materialen zijn beschikbaar zoals:

 

- Ply kunststof is verkrijgbaar in diverse kleurencombinaties met een dikte van 0,5mm tot en met 2,4mm. Het materiaal kan binnen en buiten gebruikt worden en is UV bestendig. Onderstaand vindt u een overzicht van de kleurencombinaties:

 

- Plexiglas is verkrijgbaar in diverse kleuren met een dikte van 1,5mm tot en met 5mm. Het materiaal kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is UV- en krasbestendig. De gravure wordt aan de achterzijde in spiegelschrift gegraveerd en is transparant. Indien gewenst kan de gravure worden ingelakt met een kleur naar keuze. Onderstaand vindt u een overzicht van het kleurgebruik:

 

- Aluminium is verkrijgbaar in diverse kleuren met een dikte van 0,5mm tot en met 4mm. Het materiaal kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is UV- en krasbestendig. De gravure is zilverkleurig en kan, indien gewenst, worden ingelakt met een kleur naar keuze. Onderstaand vindt u een kleurenoverzicht:

 

 

Winkelwagen
Gastenboek
Sam 
Ik wilde jullie even bij deze bedanken voor...
Elly 
Dank u wel voor snelle handeling. En de...
Anneke 
De fotolijst met tekst gravure is binnen!...