opc_loader

Zippo met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
79,95
Afdruk:
Model Zippo:
Beschrijving

Zippo aansteker met vingerafdruk van uw dierbare. De vingerafdruk wordt op hoge kwaliteit met een laser in de voorzijde van de Zippo gegraveerd. De afdruk wordt uitvergroot en volledig vullend gegraveerd.

U kunt de afdruk op de volgende manieren aanleveren:

- uploaden tijdens het plaatsen van uw bestelling. Indien u de afdruk digitaal beschikbaar heeft of in kunt scannen, dan kunt u in het bestelproces de afdruk uploaden. Bij het inscannen van de vingerafdruk adviseren wij u een minimale beeldkwaliteit van 600 dpi te gebruiken.

- de afdruk per post toesturen. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons de instructies om de afdruk per post aan te leveren. Wij kunnen overweg met alle afdrukken zoals inkt, was, rubber etc.

- u besteld een afdrukset mee. Wij sturen u per post de afdrukset met duidelijke instructies om de afdruk te maken. De afdruk kunt u vervolgens inscannen en mailen of per post opsturen.

U heeft de keuze uit de volgende Zippo modellen:

Zippo aansteker keuze

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Gastenboek
Kris 
Vandaag zijn de sleutelhangers met gravure...
Saskia 
hartelijk dank voor de snelle levering en...
Lonneke 
Echt super service dat de gegraveerde...
Laatst bekeken items