opc_loader

Verzending

De producten die u besteld via BlitZz-graveerwerk.nl worden met uiterste zorg gegraveerd, verpakt en bij u thuis of op uw werk bezorgd door PostNL of DPD.

  

Normale post

Voor een tarief van 2,25 euro wordt uw bestelling per PostNL uitgeleverd binnen Nederland en België. Voor andere landen hanteren wij een tarief van €5,95.

    

Verzending via PostNL Track & Trace

U kunt ook kiezen voor een normale verzending met Track & Trace bij een verzending binnen Nederland. U kunt de zending dan altijd volgen via een Track&Trace code op PostNL. Het tarief voor verzending met Track & Trace is €4,95. Geef bij het afronden van het bestelproces aan dat u uw bestelling via PostNL T&T wil laten bezorgen. U krijgt vervolgens via email van ons de Track&Trace gegevens om uw zending te kunnen volgen. Houd hierbij rekening met het feit dat niet elk pakket direct traceerbaar is. Het kan enkele uren tot 1 á 2 werkdagen duren voordat de zending zichtbaar is.

  

Aangetekende zending

Uw wenst extra zekerheid? Voor een tarief van 5,95 euro wordt uw zending per aangetekende post verzonden. Voor België geldt een tarief van 7,95 euro. Via uw account op BlitZz-graveerwerk.nl kunt u de traceergegevens bekijken waarmee u kunt achterhalen waar het pakketje zich bevindt en wanneer uw pakketje bezorgd zal worden. U kunt de status van uw zending bijhouden via de website van PostNL. Klik hier om direct naar deze site doorgestuurd te worden.

LET OP: niet elk pakketje is direct traceerbaar. Dit kan enkele uren tot 1 - 2 werkdagen in beslag nemen.

  

Uw bestelling afhalen

Wij bieden u ook de mogelijk om uw bestelling af te halen op onze locatie Katerstraat 54 te Zundert. Zodra uw bestelling klaar ligt, ontvangt u hiervan een bericht.

  

Leveringstermijn

Wij hanteren de volgende leveringstermijn:

- Begrafenisborden: circa 3-5 werkdagen

- Dierenpenningen: circa 1-5 werkdagen (maatwerk modellen: 7-12 werkdagen)

- Foto-kristallen: circa 5-10 werkdagen

- Fotolijsten: circa 1-5 werkdagen

- Glazen: circa 1-5 werkdagen

- Naamborden: circa 1-5 werkdagen

- Sieraden: circa 3-12 werkdagen

- Signalisatie: circa 3-5 werkdagen

- Sleutelhangers: circa 1-5 werkdagen

- Spiegels: circa 1-5 werkdagen

- Sportprijzen: circa 2-5 werkdagen

- Zippo's: circa 1-5 werkdagen

  

Mocht de levertijd afwijken van bovenstaande richtlijnen, dan wordt u hierover geïnformeerd door middel van het ordersysteem.

  

Winkelwagen
Gastenboek
Sam 
Ik wilde jullie even bij deze bedanken voor...
Elly 
Dank u wel voor snelle handeling. En de...
Anneke 
De fotolijst met tekst gravure is binnen!...