opc_loader

Colibri kaarsenaansteker Aura zwart-roze

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
65,00
Graveren
Aansteker gas meebestellen
Cadeaupapier toevoegen
Beschrijving

Colibri kaarsenaansteker Aura in de kleuren zwart-roze. Deze Colibri aansteker heeft een elektronische onsteking en geeft een krachtige 10mm brede platte stromvlam. Met de draaiknop aan de onderzijde is de intensiteit van de vlam in te stellen. De kaarsaansteker is eenvoudig bij te vullen via het vulnippel aan de onderzijde. Aan de achterkant zit een blauw kijkraam waarlangs u het brandstofniveau kunt aflezen.

Deze Colibri kaarsaansteker wordt geleverd in een luxe geschenkdoos. Colibri biedt 2 jaar garantie op haar aanstekers.

Laat deze kaarsaansteker graveren met een persoonlijke tekst van maximaal twee regels. De tekst kunt u eenvoudig toevoegen in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is tevens mogelijk om de voorkeur voor een eigen lettertype op te geven. Indien gewenst kunt u dit vermelden in de vervolgstappen van het bestelproces. Wilt u een afbeelding of logo laten graveren op de kaarsenaansteker? Neem daarvoor vrijblijvend contact op met de klantenservice.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Gastenboek
Milla 
Ik heb de zippo zojuist ontvangen, hij is...
I.  
Bedankt voor het snelle afhandelen van de...
Annelies 
Hartelijk bedankt, ik vind het naambordje...
Laatst bekeken items