opc_loader

Zippo aansteker 200 Women Torso 3D

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
159,00

Graveren

Aansteker gas meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Beschrijving

Zippo aansteker 200 Women Torso 3D. Deze Zippo aansteker heeft een geborsteld chromen afwerking en aan de voorzijde een 3D embleem van een sexy lichaam van dame. De zijkanten zijn hoogglans afgewerkt.

Een Zippo aansteker is een zeer kwalitatieve aanstekers met de welbekende levenslange garantie, dit betekend dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd.

Laat deze geborsteld chromen Zippo aansteker graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. De tekst word op de achterzijde gegraveerd. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo en lijntekening te laten graveren op deze Zippo aansteker. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. Het graveren van een foto is op deze matte Zippo aansteker niet mogelijk. Voor het graveren van een foto adviseren we een hoogglans model.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Gastenboek
Sam 
Ik wilde jullie even bij deze bedanken voor...
Elly 
Dank u wel voor snelle handeling. En de...
Anneke 
De fotolijst met tekst gravure is binnen!...
Laatst bekeken items