opc_loader

Vintage chroom high polish Zippo gasaansteker met vuursteen

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
68,80
Graveren
Zippo vuursteentjes meebestellen
Aansteker gas meebestellen
Cadeaupapier toevoegen
Beschrijving

Vintage chroom high polish Zippo gasaansteker met vuursteen. Deze Zippo aansteker heeft een hoogglans chromen afwerking rondom met in de hoeken rechtsboven en linksonder twee schuine lijnen. Deze Zippo is voorzien van een speciaal gasbinnenwerk welke navulbaar is met butaangas. De aansteker geeft een zachte gele vlam en is te ontsteken doormiddel van een vuursteen ontsteking. Deze werkt met een draaiwiel zoals de traditionel Zippo's die op benzine werken.

Laat deze hoogglans chromen Zippo gasaansteker graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo, lijntekening of foto te laten graveren op deze Zippo aansteker. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.

Op het Zippo gasbinnenwerk heeft u twee jaar garantie.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Gastenboek
Milla 
Ik heb de zippo zojuist ontvangen, hij is...
I.  
Bedankt voor het snelle afhandelen van de...
Annelies 
Hartelijk bedankt, ik vind het naambordje...