opc_loader

Zippo slim chroom brush finish inclusief graveren

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
34,95
Graveermogelijkheden:
Beschrijving

Vrijwel iederen kent de Zippo, maar ken je ook de Zippo slim? Dit is een iets smallere Zippo die er verder hetzelfde uitziet en hetzelfde werkt. Sommige mensen vinden een smallere Zippo aansteker handiger of iets eleganter. Het mooie is, deze Zippo voorzien we ook van een mooie persoonlijke gravure. Een tekstgravure is inbegrepen, als je een logo wilt laten graveren kost dat €5,- meer.

Deze Zippo slim is uitgevoerd in geborsteld chroom, wat hem een matte uitstraling geeft. Je maakt er via ons je persoonlijke Zippo van, want we graveren de tekst of logo van jouw keuze op deze smalle Zippo. Voor het graveren van een foto adviseren wij de hoogglans Zippo slim.

Wil je deze Zippo kopen? Bestel hem dan vandaag nog. Tijdens je bestelling kun je aangeven welke tekst je erop wilt en kun je de eventuele afbeelding uploaden. Klik hier om een lettertype uit te kiezen. Deze Zippo met gravure heb je binnen 1 tot 5 werkdagen in huis.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Gastenboek
Kris 
Vandaag zijn de sleutelhangers met gravure...
Saskia 
hartelijk dank voor de snelle levering en...
Lonneke 
Echt super service dat de gegraveerde...