opc_loader

Zippo replica 1941 black ice inclusief graveren

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
64,90

Graveermogelijkheden:

Beschrijving

Deze Zippo aansteker is een replica van het model uit 1941. De Zippo replica 1941 black ice heeft afgeronde hoeken en een donkere matte afwerking. Zippo maakt al benzineaanstekers sinds 1932, dit model is precies zoals de oude Zippo's gemaakt. Wij voorzien deze Zippo van een mooie gravure in de vorm van een tekst of logo (meerprijs van €5,-).

Het fijne aan Zippo aansteker is dat ze stukken beter werken dan de gemiddelde wegwerpaanstekers. Zo kun je een Zippo gebruiken bij harde wind, lage temperaturen en als het buiten guur en nat is. Verder ziet een Zippo er natuurlijk een stuk stijlvoller uit. Zo ook deze Zippo die naar het model van 1941 is gemaakt. Stijl, klasse en gebruiksgemak stonden ook toen al centraal bij de Amerikaanse aanstekerfabrikant welke vanaf de beginjaren al een levenslange garantie geeft op iedere Zippo aansteker!

Wil je deze Zippo kopen? Bestel hem dan vandaag nog. In je bestelling kun je aangeven welke tekst of logo je erin gegraveerd wilt hebben. Voor maar €46,95 haal je deze klassieke Zippo aansteker in huis. De levertijd is 1 tot 5 werkdagen.

Een Zippo graveren met een foto? Kies hiervoor een hoogglans Zippo.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Gastenboek
Denise 
Lieve mensen van Blitzz, ik heb mijn Zippo...
Joyce 
Ik wil jullie heel erg bedanken voor deze...
Erwin 
Vandaag de Zippo ontvangen, mooi geworden!...