opc_loader

Zippo regular chroom high polish inclusief graveren

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
42,95 35,15

Graveermogelijkheden:

Beschrijving

Zippo aanstekers zijn er in allerlei afwerkingen. Deze gepolijste Zippo is één van die Zippo's die iedereen mooi vindt. De luxe chromen afwerking is als een spiegel. Je ziet gewoon dat deze Zippo luxe en stijl uitstraalt. Bovendien kunnen wij deze chromen Zippo voor je graveren met je eigen tekst, logo of foto.

Met deze Zippo heb je een chique aansteker die stijl en klasse uitstraalt. Omdat jouw tekst of afbeelding erop staat heb je bovendien geen last meer van overlaten die de verkeerde aansteker mee naar huis nemen. Deze klassieke benzineaansteker is een authentiek Amerikaans product met een rijke historie. En een Zippo werkt ook als het heel koud is of als het waait, je krijgt er zelfs levenslange garantie op!

Wil je deze Zippo kopen? Voor €35,15 krijg je er een gratis tekstgravure bij. Je kunt er ook voor kiezen om een logo of foto te laten graveren tegen een kleine meerprijs:

  • Logo graveren (+ €5,00)
  • Foto graveren (+ €10,00)

Je kunt je tekst, foto of logo toevoegen tijdens het bestellen van deze Zippo. Klik hier om een lettertype uit te kiezen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Gastenboek
Sam 
Ik wilde jullie even bij deze bedanken voor...
Elly 
Dank u wel voor snelle handeling. En de...
Anneke 
De fotolijst met tekst gravure is binnen!...
Laatst bekeken items