opc_loader
BlitZz graveerwerk betaalmethodes

Foto kristal

Zippo Nature Design (Glow-In-The-Dark)

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
67,90

Graveren

Zippo Benzine mee bestellen

Zippo vuursteentjes meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Kenmerken
Beschrijving

Zippo Nature Design.
Een Zippo is een zeer kwalitatieve aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekent dat de Zippo bij een defect gratis wordt gerepareerd.

Deze Zippo heeft een matte witte afwerking met op de voorzijde een opdruk van het Zippo-logo met een natuur-achtergrond.

Deze Zippo is glow-in-the-dark.

Laat deze matte Zippo graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. De tekst word op de achterzijde gegraveerd. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo of lijntekening te laten graveren op deze Zippo. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. 
Het graveren van een foto is op deze matte Zippo niet mogelijk. Voor het graveren van een foto is een hoogglans model vereist.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Top 3 Verkocht
Gastenboek
Elly 
Dank u wel voor snelle handeling. En de...
Anneke 
De fotolijst met tekst gravure is binnen!...
Denise 
Lieve mensen van Blitzz, ik heb mijn Zippo...
Laatst bekeken items