opc_loader

Zippo aansteker Woodchuck Howling Wolf

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
109,90

Graveren

Zippo Benzine mee bestellen

Zippo vuursteentjes meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Kenmerken
Beschrijving

Zippo aansteker Woodchuck Howling Wolf.
Een Zippo aansteker is een kwalitatief goede aansteker met de welbekende levenslange garantie, dit betekent dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd door het Zippo repair center.

De street chromen benzine aansteker is voorzien van een dun laagje berken en mahonie hout. Aan de voorzijde is daardoor het verschil goed te zien tussen de huilende wolf en de maan. De achterzijde is voorzien van een laser gravure van het logo van Woodchuck USA en de tekst: Buy One Plant One.
Een street chromen aansteker heeft als kenmerk dat het lijkt alsof deze reeds voorzien is van een krassen en gebruikssporen.

Wanneer u een Woodchuck USA product koopt, dan planten zij een nieuwe boom. De Zippo aansteker ontvangt u daarom in een doosje met een code waarmee u kunt zien waar deze boom is geplant.

Laat deze Zippo aansteker laser graveren met een korte tekst, naam of datum. Het is mogelijk een tekstregel op het klepje en/of de body te laten graveren, per regel kunnen er maximaal 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Gastenboek
Sam 
Ik wilde jullie even bij deze bedanken voor...
Elly 
Dank u wel voor snelle handeling. En de...
Anneke 
De fotolijst met tekst gravure is binnen!...
Laatst bekeken items