opc_loader

colibri soft flame julius black+blue

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
135,00

Geschenkdoos toevoegen

Graveren

Aansteker gas meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Beschrijving

Het ritueel van het aansteken van een goede sigaar is er een van traditie en vaardigheid - en het begint met het juiste gereedschap. Vernoemd naar Colibri-oprichter en onverschrokken uitvinder Julius Lowenthal, is Julius gebaseerd op zijn innovatieve ontwerpen, onberispelijk vakmanschap en scherpe aandacht voor detail.

De Julius heeft een prachtige behuizing met ruitpatroon en is uitgerust met krachtige dubbele vlammen die zelfs buiten voor een krachtige natuurlijke verbranding zorgen. Extra grote stabilisatorstangen maken het starten moeiteloos en het vermogen wordt eenvoudig toegevoegd met een lichte draai aan het nieuwe aanraakgevoelige brandstofwiel. De beloning: een elegante kennismaking met uw volgende sigaar.

deze aansteker is makkelijk afleesbaar met dank aan het blauwe kijkraampje. deze aansteker werkt op butaangas.

Deze Colibri aansteker wordt geleverd in een luxe geschenkdoos. Colibri biedt 2 jaar garantie op haar aanstekers.

Laat de achterkant van de aansteker graveren met een persoonlijke tekst en/of lijntekening. De tekst en de eventuele afbeelding kunt u eenvoudig toevoegen in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Gastenboek
Sam 
Ik wilde jullie even bij deze bedanken voor...
Elly 
Dank u wel voor snelle handeling. En de...
Anneke 
De fotolijst met tekst gravure is binnen!...
Laatst bekeken items