opc_loader

Colibri aansteker Single Jetflame Belmont Metallic Blue Black

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
59,00

Graveren

Aansteker gas meebestellen

Cadeaupapier toevoegen

Beschrijving

Colibri aansteker Single Jetflame Belmont Metallic in de kleur Blauw-Zwart. Deze Colibri aansteker heeft een krachtige stormvlam en een electronische ontsteking. De aansteker werkt op butaangas. De aansteker is eenvoudig te bedienen door de grote knop aan de bovenkant en de grote vlamregelaar aan de onderzijde waarmee u de sterkte van de vlam in kunt stellen. De aansteker heeft aan de achterkant een doorzichtig raampje waardoor u gemakkelijk kan zien hoe vol de aansteker is. Als de aansteker op zou zijn is dit geen probleem, de aansteker is namelijk hervulbaar. Ook is de aansteker windbestendig.

Deze Colibri aansteker wordt geleverd in een luxe geschenkdoos. Colibri geeft 2 jaar garantie op haar aanstekers.

Laat deze aansteker graveren met een persoonlijke tekst aan de onderzijde van de aansteker (Max 12 tekens). De tekst en kunt u eenvoudig toevoegen in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Gastenboek
Elly 
Dank u wel voor snelle handeling. En de...
Anneke 
De fotolijst met tekst gravure is binnen!...
Denise 
Lieve mensen van Blitzz, ik heb mijn Zippo...