opc_loader

Armor case high polish Zippo gasaansteker met vuursteen

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
73,90
Graveren
Zippo vuursteentjes meebestellen
Aansteker gas meebestellen
Cadeaupapier toevoegen
Beschrijving

Zippo aansteker Armor Case chroom high polished. Deze Zippo aansteker heeft een hoogglans chromen afwerking. Een Zippo aansteker is een zeer kwalitatieve aanstekers met de welbekende levenslange garantie, dit betekend dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd. De Zippo heeft een speciaal binnenwerk welke navulbaar is met butaangas. De Zippo geeft een zachte gele vlam. De Zippo heeft een vuursteenontsteking net zoals de traditionele Zippo's op benzine.

 Deze Zippo aansteker heeft een dikkere en sterkere behuizing.

Laat deze hoogglans chromen Zippo aansteker graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een foto, logo en lijntekening te laten graveren op deze Zippo aansteker. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Gastenboek
Milla 
Ik heb de zippo zojuist ontvangen, hij is...
I.  
Bedankt voor het snelle afhandelen van de...
Annelies 
Hartelijk bedankt, ik vind het naambordje...