opc_loader

Armor case brush finish Zippo gasaansteker met vuursteen

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
68,80
Graveren
Zippo vuursteentjes meebestellen
Aansteker gas meebestellen
Cadeaupapier toevoegen
Beschrijving

Zippo aansteker Armor Case chroom brush finish. Deze Zippo aansteker heeft een geborsteld chromen afwerking aan de voorzijde en de achterzijde. De zijkanten zijn rondom hoogglans afgewerkt. Een Zippo aansteker is een zeer kwalitatieve aanstekers met de welbekende levenslange garantie, dit betekend dat de Zippo aansteker bij een defect gratis wordt gerepareerd. De Zippo is voorzien van een speciaal gasbinnenwerk welke navulbaar is met butaangas. De aansteker geeft een zachte gele vlam. De Zippo werkt met een vuursteenontsteking net zoals de traditionele Zippo's die op benzine werken.

Deze Zippo aansteker heeft een dikkere en sterkere behuizing.

Laat deze chromen Zippo aansteker graveren met maximaal 3 regels tekst op het klepje en 5 regels tekst op de body. Per regel kunnen er 20 tekens gegraveerd worden. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes:

Aansteker graveren lettertypes

Het is ook mogelijk om een logo en lijntekening te laten graveren op deze Zippo aansteker. De afbeelding voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. Het graveren van een foto is op deze matte Zippo aansteker niet mogelijk. Voor het graveren van een foto adviseren we een hoogglans model.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Gastenboek
Milla 
Ik heb de zippo zojuist ontvangen, hij is...
I.  
Bedankt voor het snelle afhandelen van de...
Annelies 
Hartelijk bedankt, ik vind het naambordje...