opc_loader

Sleutelhanger met vingerafdruk rvs rechthoekig

Let op! U kunt dit artikel laten graveren met een tekst. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding kunt u uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces.
55,50
Graveermogelijkheden:
Afdruk:
Beschrijving

Rechthoekige RVS sleutelhanger met vingerafdruk van uw dierbare. De vingerafdruk graveren we in hoge kwaliteit met een laser in de voorzijde van de sleutelhanger. De afdruk wordt uitvergroot zodat deze vullend op de voorzijde gegraveerd kan worden. De sleutelhanger heeft het formaat 25x37mm.

U kunt de afdruk op de volgende manieren aanleveren:

- uploaden tijdens het plaatsen van uw bestelling. Bij het inscannen van de vingerafdruk adviseren wij een minimale kwaliteit van 600dpi te gebruiken.

- de afdruk per post toesturen. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u hiervoor de instructie. Wij kunnen overweg met alle afdruken zoals afdrukken van inkt, was, rubber etcetera.

- u besteld een afdrukset mee. Wij sturen u per post een afdrukset waarmee u eenvoudig een afdruk kunt maken. De afdruk kunt u vervolgens per post opsturen of inscannen en mailen.

Aanvullend is het mogelijk om ook de achterzijde van de sleutelhanger te laten graveren met een tekst van maximaal drie regels. De tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen. Klik hier om een lettertype uit te kiezen.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Gastenboek
Kris 
Vandaag zijn de sleutelhangers met gravure...
Saskia 
hartelijk dank voor de snelle levering en...
Lonneke 
Echt super service dat de gegraveerde...